Οι ευχαριστίες για την κρουαζιέρα επίσκεψης μιλούν κεντρικό! Εάν απολαμβάνετε την επίσκεψή σας εδώ ή βρίσκετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, μπορείτε να επιθυμήσετε να προσυπογράψετε στο μας Τροφή RSS ή ανακοινώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να μείνει ενημερωμένος για τις αναπροσαρμογές στην περιοχή μας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το μας Περίπου σελίδα για να μάθει περισσότεροι για τη συζήτηση κρουαζιέρας κεντρική.
Hii! Εγώ, ο καλύτερος φίλος μου και το mom μου πηγαίνουν σε αυτήν την κρουαζιέρα! Κανένας από μας δεν ήταν πάντα στο ένα και αναμένει με ενδιαφέρον reallly το!!! Σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκέδαση για ίσως να ανταποκριθεί σε μερικούς άλλους ανθρώπους επίσης και να έχει τα ποτά ή να ελέγξει έξω τις περιοχές με! Θέλουμε επίσης να κάνουμε το μπαρ σερνόμαστε στη βασική δύση… ίσως δοκιμή για να βρώ το Jimmy Buffett για να έχω ένα margartita με. .lol επιθυμώ! Ο φίλος μου και πιθανώς το σύνολο - χρόνος (είμαι 23 και ο φίλος μου είναι 27) ενώ το mom μου θέλει ακριβώς να χαλαρώσει (ηλικία αποκαλυπτόμενη) =P
Anyways… ενδεχομένως θα μιλήσουμε σε σας σύντομα! : ο)