Οι ευχαριστίες για την κρουαζιέρα επίσκεψης μιλούν κεντρικό! Εάν απολαμβάνετε την επίσκεψή σας εδώ ή βρίσκετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, μπορείτε να επιθυμήσετε να προσυπογράψετε στο μας Τροφή RSS ή ανακοινώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να μείνει ενημερωμένος για τις αναπροσαρμογές στην περιοχή μας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το μας Περίπου σελίδα για να μάθει περισσότεροι για τη συζήτηση κρουαζιέρας κεντρική.
Για χρόνια έχω αναρωτηθεί τι είναι πραγματικά όπως την εργασία σε ένα σκάφος κρουαζιέρας. Γιατί δεν είναι εκεί οποιοιδήποτε Αμερικανοί; Ρωτώ τους σερβιτόρους μου και τους διαχειριστές δωματίων μου τι που είναι όπως να ζήσει και να εργαστεί εκεί, αλλά πώς μπορώ να αφορώ τις απαντήσεις τους; Είναι από έναν τέτοιο διαφορετικό κόσμο από το Ι. Τα βιβλία ζευγών είναι εκεί από τους διευθυντές κρουαζιέρας και τους καπετάνιους και την ουσία, αλλά δεν είναι πραγματικά πλήρωμα, είναι αυτά;
Τελικά βρήκα ένα νέο βιβλίο, αποκαλούμενο κρουαζιέρα εμπιστευτική. Πρέπει να απαιτηθεί διαβάζοντας για καθέναν που πηγαίνει σε μια κρουαζιέρα!
Θέλετε να ξέρετε τι που είναι όπως την εργασία σε ένα σκάφος, διαβάζετε αυτό! It was informative and funny and even a hint romantic. Trust me, you'll never see a cruise the same way again! If anyone else out there is like me, you will appreciate learning about this book.